Happy Kids Massage book is geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. In dit boekje staan kriebelliedjes en korte massagegedichtjes. O

Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek is een verzameling van vele massageverhalen, liedjes, tips en mogelijkheden om eindeloos mee te variëren en te combineren. In de herst- wintereditie staan verhalen over de herst en over de winter. Maar ook Sinterklaas, Kerst en Oud- en nieuwjaar komen voorbij. 

Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek is een verzameling van vele massageverhalen, liedjes, tips en mogelijkheden om eindeloos mee te variëren en te combineren. In de lente- zomereditie staan verhalen, liedjes en versjes over de lente en de zomer maar ook verhaaltjes voor Pasen, moederdag en vaderdag. 

Geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het boek is een verzameling van massageverhalen, kriebelliedjes en leuke oefeningen. Dit boek onderscheid zich van de andere twee boeken doordat er nog meer verhalen zijn beschreven. Daarnaast biedt dit boek ook toepassingen voor een buik en voetmassage. Naast het boek kun je ook de onlinebonus materialen inzien. 

Dit is een set bestaande uit 26 lossen kaarten met uitleg en 20 verschillende massagegrepen. Daarbij zit een online programma met voorbeeld video's, icoontjes om zelf massage gedichtjes te maken en volop bonusmateriaal (kleurplaten, mandala's etc). Een zeer complete set waarmee je direct aan de slag kunt.  

Als aanvulling op de dōTERRA kids collectie hebben we geheel in Happy Kids Massage style er een kaartenset bij gemaakt. Op de voorkant staat een gedichtje met massagegrepen over de werking en op de achterkant de toepassing van de olie. Werk jij met dōTERRA ? Dan is dit een super leuk set om erbij te hebben. Je mag hem evt. ook doorverkopen.
De kaarten zijn per set verkrijgbaar, en kosten dus €5,- per setje. Iedere set bestaat uit 7 kaarten. De algemene over de hele collectie, en voor alle 6 de geuren een eigen kaart. 

Stilte beestjes

Onwijs leuke positieve tool voor in de klas. Wanneer de kinderen heel stil aan het werk zijn, krijgen zij een stiltebeestje op hun tafel. Het schattige beestje kijkt naar hoe het kind werkt. Het effect is groots! 

Je kunt er ook communicatie beestjes van maken, of zorgenvriendjes bij pech of ongeluk. 

Je ontvangt 35 beestjes en een pdf bestand met de tekst en uitleg van de beestjes om op een pot te plakken. De pot kan helaas niet verzonden worden (hier kun je eenvoudig zelf zorg voor dragen, denk aan een appelmoespot 😉).