Happy Kids Massage book is geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. In dit boekje staan kriebelliedjes en korte massagegedichtjes. O

Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek is een verzameling van vele massageverhalen, liedjes, tips en mogelijkheden om eindeloos mee te variëren en te combineren.

Geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het boek is een verzameling van massageverhalen, kriebelliedjes en leuke oefeningen. Dit boek onderscheid zich van de andere twee boeken doordat er nog meer verhalen zijn beschreven. Daarnaast biedt dit boek ook toepassingen voor een buik en voetmassage. Naast het boek kun je ook de onlinebonus materialen inzien. 

Dit is een set bestaande uit 26 lossen kaarten met uitleg en 20 verschillende massagegrepen. Daarbij zit een online programma met voorbeeld video's, icoontjes om zelf massage gedichtjes te maken en volop bonusmateriaal (kleurplaten, mandala's etc). Een zeer complete set waarmee je direct aan de slag kunt.  

Een etherische olie is een volkomen natuurlijk product. Tevens is het een product dat we in ons dagelijks leven niet vaak meer tegenkomen. Vroeger in de oudheid was het gebruik van etherische olie veel normaler. Bij ziekte, pijn of verwondingen werd vaak gebruikgemaakt van de geneeskrachtige werking van planten. Deze kennis is gedurende onze wetenschappelijke revolutie wat verloren gegaan. Uitvindingen als gips en antibiotica hebben van deze kennis van planten tot huis-, tuin- en keuken hocus pocus gemaakt.

De werking van de oliën mag nooit onderschat worden, zeker niet bij gevoelige kinderen. Daarom start je altijd met een olie die uit het hoofdgebied komt. Voorbeelden hiervan zijn oliën als mandarijn, limoen, citroen of lavendel, deze oliën hebben letterlijk een verfrissende uitwerking op het hoofd. Mocht het kind na een aantal weken goed reageren op deze olie dan kun je een stapje zakken. Dit doe je door een middenolie te gaan gebruiken. Geef een dromerig kind nooit zomaar een aardeolie. Het kind is niet voor niets dromerig. Kijk eerst naar de reden waarom het niet helemaal in het hier en nu aanwezig wil zijn en nodig dit kind dan voorzichtig uit met een lichte olie zoals mandarijn.

De oliën kunnen NIET ingenomen worden. Voor meer informatie over de juiste toepassing en achtergrond informatie volg een cursus aromatherapie bij onze praktijk. 

Vortex Sprays

€ 9,95

Vortex Sprays

€ 9,95

De aurasprays met geurfreqenties werken diep in op het energetisch systeem van de mens en helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen. Ze geven ondersteuning op hooggevoeligheid van kinderen en volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven. 

De geursprays leggen een beschermend schild rondom je aura of reinigen je aura en omgeving van vervuilde energie. Zo kun je, waar je ook bent, je eigen frequentie hoog houden, energie ervaren en dicht bij jezelf blijven. 

Nieuw in ons assortiment de hoofd-massageoliën: citroen, limoen, lavendel spijk en mandarijn. Geschikt voor kinderen!

 

Massage en aromatherapie. Door aromatherapie te combineren met massage krijg je de meest totale werking van beide kwaliteiten. Met deze combinatie worden de bestanddelen direct opgenomen in het weefsel. De kwaliteiten van de oliën en de kalmerende kracht van de aanraking activeren en ondersteunen het vermogen dat de mens van nature heeft om zichzelf in balans te brengen.

 

Citroen
Citroenolie is een reinigende en bacterie dodende olie waardoor deze goed te gebruiken is bij verkoudheid en griep. Daarnaast is citroenolie zeer geschikt voor nagels, en kan helpen bij de strijd tegen schimmelnagels. Het helpt bij brandend maagzuur, gasvorming (winderigheid) en verstopping. Heb je last van een (winter)dip, dan helpt citroen bij futloosheid en vermoeidheid.
Citroen geeft vrolijkheid, verfrissing en helpt bij piekeren. De citroenolie heeft de kwaliteit twijfel te verdrijven en het vertrouwen te vergroten. In een verdamper maakt citroenolie je wakker en alert, de perfecte olie als je kind moet studeren. Bij mensen die slaapproblemen hebben helpt citroen tot rust te komen en bevordert het inslapen.

 

Limoen
Limoen is nog subtieler en zoeter dan citroen en is daardoor bij kinderen en pubers een favoriete olie. Limoen heeft een verfrissende en verkwikkende werking op de geest en op de huid.
Limoenolie bevordert de eetlust en de spijsvertering en helpt ook bij spijsverteringsstoornissen. De ontsmettende, anti virale, anti bacteriële en koorts verlagende eigenschappen, maken het een goed middel tegen verkoudheid, griep, koorts en aandoeningen aan de luchtwegen en de keel. Ze versterkt tevens het immuunsysteem. Vette huid en aandoeningen als acne, steenpuisten en wratten kunnen ook behandeld worden met limoenolie. Limoenolie heeft een herstellend en versterkend effect op de gehele persoon. Limoen kan een ondersteunde werking bij reumatiek geven en is befaamd omdat het de alertheid en assertiviteit vergroot.

 

Lavendel Spijk
Lavendel spijk is een geliefde essentiële olie. De kalmerende en verzachtende werking van lavendel spijk zorgt voor zowel lichaam als geest! Uitslag, groeipijn, buikpijn, zweren, jeuk, droge huid en lippen, zonnebrand, wondjes, rimpels, droog haar (roos) of haarverlies, verbranding, blaren, insectenbeten en snijwondjes kunnen allemaal met lavendel spijk worden verzacht. Deze olie geeft geestelijke ondersteuning bij spanning, irritatie, angst, verdriet en huilen, stress en hyperactiviteit, tandenknarsen, slapeloosheid, depressie, verlies van eetlust, stemmingswisselingen, onregelmatige menstruatie en menopauze.
De enige olie die je puur op de huid mag gebruiken bij wondjes, muggenbulten en bij het oplopen van brandnetel irritatie.

 

Mandarijn
Mandarijn is een echte kinderolie, veel kinderen vinden de geur van mandarijn etherische olie erg lekker. De olie werkt ontspannend bij kinderen die erg druk en nerveus zijn. Daarnaast werkt mandarijn olie algemeen kalmerend op de spijsvertering en is zuiverend voor de huid. Ze helpt bij spanningen, bedplassen, angst, verdriet en prikkelbaarheid. Ze werkt opbouwend na uitputtende ziekten en een crisis.
Het is een zonnige, vrolijke en warme olie die niet alleen kinderen aanspreekt maar ook het kind in de volwassen mens voedt. Mandarijn brengt een speelse creativiteit naar boven zodat problemen niet meer zo zwaar vallen en de kleine dingen weer aandacht krijgen.

Bio wrijfolie

€ 11,95

Bio wrijfolie

€ 11,95

De wrijfolie is bedoeld als prikkeltherapie en het is de bedoeling dat het lichaam gaat reageren en zelf gaat herstellen.

Op de voeten zitten alle reflexzones van het gehele lichaam en komt alles komt dus samen. De reflexzones onder de voeten corresponderen met de organen, klieren en andere delen van je lichaam. Zodra je psychisch of emotioneel te zwaar balast bent, kan het je lichaam ook balans brengen. Voeten kun je beschouwen als je fundament, ze gronden je letterlijk en figuurlijk. Via de voeten kun je loslaten en door de olie te gebruiken kun je dit stimuleren. Welke olie je nodig hebt? Dat is afhankelijk van de klachten die je hebt.