Coaching

Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel, of merk je dat jouw kind (even) vastloopt in zijn ontwikkeling? Dan kan de begeleiding van een (kinder)coach uitkomst bieden.

Ik werk vanuit een holistische visie. Holistische coaching is gebaseerd op het principe dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is. Als je niet lekker in je vel zit, uit zich dat bijvoorbeeld in vermoeidheid (lichamelijk en energie), negatief gedrag (denken) en een vervelend gevoel. Niet altijd is er een oorzaak aan te wijzen waar uit de klacht is ontstaan. Soms is er een patroon ontstaan uit de samenloop van omstandigheden. In de coaching kijk ik naar wat wél werkt en wat wél goed gaat. Positive inquiry, het onderzoeken van het goede. Dit werkt langdurig en effectief.  Ieder kind is uniek en heeft een andere kijk op de wereld. De aanpak voor eenzelfde klacht bij twee verschillende kinderen kan dus totaal verschillend zijn.

Als kindercoach kijk ik naar wat jouw kind nodig heeft om weer zichzelf te kunnen zijn. Hierbij maak ik gebruik van verschillende methodieken, zoals therapeutisch tekenen, aromatherapie, massage, Kanjertraining, Schatgravers, Kids Skills, cognitieve gedragstherapie, meditatie, en overige oefeningen. Ik werk met materiaal dat kinderen aanspreekt. Naast de coaching van jouw kind, help ik jou als ouder, bij het verkrijgen van inzichten en kijken we samen naar wat jij als ouder kunt doen, om jouw kind extra ondersteuning te bieden. Wil jij weten wat ik voor jou of voor je kind kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.