Happy Kids Massage in combinatie met etherische oliën!

Wil je weten hoe je je kind kan masseren èn hoe je ze tegelijkertijd kan ondersteunen met etherische oliën?
Ben jij ouder van een kind met concentratieproblemen?
Is je kind druk, heeft weinig vriendjes en kan je kind slecht in slaap komen?
Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden?
Heb je behoefte aan meer rust en onderlinge verbondenheid binnen het gezin?
Masseer je je kind/kinderen wel eens maar "doe je maar wat" en wil je nieuwe technieken leren die zowel over de kleding als op de blote huid gegeven kunnen worden?

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ouders en één ieder die werkt met essentiële oliën, waarin je leert hoe je je kind op natuurlijk wijze (met geur en aanraking) kan ondersteunen in zijn/haar welzijn.

Happy Kids Massage
De Happy Kids Massage methode is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven kan worden. Vaak gaat dit in combinatie met vrolijke liedjes of versjes. Massage zorgt oa voor de aanmaak van gelukshormonen als oxytocine. Hierdoor worden kinderen ontspannen, komen beter in hun vel te zitten en kunnen beter slapen.

dōTERRA Kids Collectie
Hoe tof is het om je kids te kunnen ondersteunen met wat speciaal voor hen is ontworpen?
De dōTERRA Kids Collectie is een gebruiksklare oliecollectie die speciaal is ontworpen voor een veilige toepassing bij kinderen. De 6 nieuwe olieblends zijn samengesteld voor een perfecte ondersteuning van de ontwikkeling van de emoties en het lichaam van kinderen. De blends bevatten unieke combinaties van oliën die therapeutisch in balans zijn en krachtige voordelen bieden. De olieflesjes bevatten een geïntegreerde roller waardoor de olie eenvoudig aan te brengen is op de huid. De oliën zijn zacht voor de gevoelige huid waardoor deze set veilig is voor gebruik bij kinderen.

Een perfecte combinatie van deze set met Happy Kids Massage!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop!
Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin.
Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage
Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan ook ruiken en de kinderblends leren toepassen.
Je krijgt de informatie over de kindercollectie van dōTERRA mee naar huis.

Deze 6 blends komen aan bod:
Thinker (Scherpe focus)
Calmer (Rustgevend)
Stronger (Beschermend)
Rescuer (Verzachtend)
Steady (Sterke balans)
Brave (Bemoedigend

Prijs:
€ 35,- voor een workshop van 1, 5 uur incl. handouts over de oliën en 7 gedichten kaartenset.

€ 99,- voor een workshop van 3 uur incl. handige handout, Happy Kids Kwartet set, en de 7 kaartjes met gedichtjes van de oliën, én een online bonus gedeelte. Na de workshop van 3 uur mag en kun je zelf aan ouders de belevingsworkshop geven. Deze workshop is niet bedoeld om trainingen te geven aan professionals. Dan raad ik je de train de trainers op www.happykidsmassage.com 

Data:

Donderdag 19 maart van 20.00 tot 21.30 uur, de workshop van 1,5 uur. 

Zaterdag 21 maart van 13.00 tot 16.00 uur, de workshop van 3 uur.  Ben je nieuwsgierig? App of mail gerust.

Online:
Er is ook nog een mogelijkheid om de workshop online te volgen. Dan maken we een skype verbinding. Zo kun je op ook afstand de cursus volgen. Informeer even via info@sleuteltotverbinding.nl wanneer dat zou kunnen. Helaas kun je de geuren niet ruiken.

Locatie:
Notarisappel 26, te Andijk
Op verzoek is een andere locatie ook mogelijk. Deze workshop is ook geschikt voor groepen. Informeer naar de mogelijkheden via info@sleuteltotverbinding.nl

Samen met een paar Happy kids Massage trainsters is er een unieke kaartenset gemaakt met massagegedichtjes en uitleg over het toepassen en werking van de olie. Deze setjes zijn te bestellen in de webshop via https://www.sleuteltotverbinding.nl/product/843087/happy-kids-massage-kaarten

 

Koop je die avond een Kids Collectie rollerblends aan, dan krijg je een leuke Happy Kids Massage verrassing.
Andere materialen van Happy Kids Massage (boeken) kunnen die avond ook aangekocht worden.

 

Disclaimer: De producten van dōTERRA zijn geen geneesmiddel, maar kunnen ter ondersteuning ingezet worden. Bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd eerst een arts raadplegen voordat je de essentiële oliën van dōTERRA gaat gebruiken. Let er op dat je alleen 100% pure essentiële oliën met een therapeutische kwaliteit gebruikt (wij maken uitsluitend gebruik van dōTERRA) en raadpleeg altijd de informatie op het etiket. Essentiële oliën mogen NIET in de ogen, in de gehoorgang of in open wonden gebruikt worden. Mocht de essentiële olie in je ogen komen, gebruik dan GEEN water, maar wrijf de olie met wat gefractioneerde kokosolie of 100% zuivere olijfolie op een watje uit je ogen. Bij roodheid en irritatie van de huid verdun je onmiddellijk op de betreffende plek de essentiële olie met gefractioneerde kokosolie of met 100% zuivere olijfolie. Sleutel tot verbinding neemt geen verantwoording voor het gebruik of de werking van genoemde middelen.

 

 

Inschrijven kun je hieronder via het contactformulier. Je inschrijving is alleen geldig wanneer je ook betaald hebt. Betalingsinstructies volgen via de mail.