Over mij

Mijn naam is Paula Sinkeldam, ik woon samen in Andijk en ik ben moeder van twee prachtige zoons, sinds 2006 ben ik leerkracht en sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk aan huis.  Ik ben ambitieus, hooggevoelig, betrokken, super enthousiast, open, eerlijk, te vertrouwen en soms een tikkeltje chaotisch.

 

Het werken met kinderen vind ik fantastisch om te doen. Helaas zijn er ook kinderen waarbij het niet zo lekker gaat. Dat vind ik heel jammer en verdrietig. In 2012 rondde ik daarom de studie Master SEN (Special Educational Needs) Gedragsspecialist af. De opleiding richtte zich voornamelijk op kinderen en jongeren die wel een extra steuntje konden gebruiken in het onderwijs. 

 

Omdat er in het onderwijs haast geen tijd is voor individuele begeleiding startte ik in 2017 met opleiding tot Holistisch Kindercoach, omdat ik, naast het werken in het onderwijs, de mogelijkheid wilde hebben om kinderen intensiever te begeleiden. 

 

Een kind (9) zei laatst dat ik altijd de juiste sleutels wist te vinden wanneer hij weer op slot zat. Toen was de naam van mijn praktijk geboren. Sleutel tot verbinding.

 

Mijn missie

Mijn missie in dit leven is dat kinderen zichzelf met de juiste sleutels in handen weer kunnen en durven openen. 

Immers een goede verbinding met jezelf is de sleutel tot een gelukkig leven.

Faalangst of angstklachten hebben is niet erg. De angst is er niet voor niets. Het beschermt ons en zorgt ervoor dat we geen roekeloos bestaan lijden. Angst hoort bij het leven. Het maakt je alert, je krijgt een betere concentratie en focus. Een teveel aan angst is alleen niet goed. Hierbij wil ik jullie helpen.

Daarnaast bied ik ouders de juiste sleutels aan, zodat zij de regie weer zelf in handen krijgen voor meer rust en verbinding binnen het gezin. 

 

Graag nodig ik je uit om eens kennis te maken met mijn praktijk en de methodieken.

 

Relevante trainingen en opleidingen:

  • September 2020: Opleiding Tekenen is Meer Blok 3, rouw en verlies
  • September 2019: Opleiding Tekenen is Meer Blok 1
  • Februari 2020: Training Groepsgeluk, systemisch werken
  • Maart 2020: Opleiding Tekenen is Meer Blok 2
  • 2010-2012: Opleiding Master Special Educational Needs. Gedragsspecialist (Fontys Tilburg)
  • 2017-2018: Opleiding Kindercoach (Regenboog Academy, Pijnacker)
  • 2006-2008: Opleiding Vakbekwaamheid Leraar Bewegingsonderwijs + Motorische Remedial Teaching (Ipabo Alkmaar / Inholland Alkmaar).
  • 2002-2006: Opleiding Leerkracht Basisonderwijs (Ipabo Alkmaar)

Wil je weten welke cursussen en opleidingen ik nóg meer gedaan heb? Check de pagina over mij: cursussen en opleidingen.