Passend aanbod

 

Gratis telefonisch contact

Gratis en vrijblijvend een half uurtje telefonisch contact. Waarin jij mij om advies en tips kunt vragen aangaande de problemen van je kind. Waar jullie tegen aanlopen? Wat er zou kunnen zijn? Hoe ergens mee om te gaan. Dit telefonisch contact is kosteloos.

 

Tekensessie

Wil je weten wat er speelt in het koppie van je kind? Wil je weten waar hij/zij op het moment mee te maken heeft? Wat hij/zij ervaart in dat lijf en hoofd? Dan biedt een tekensessie uitkomst. Ik ga een uur lang aan de gang met jullie kind. Jullie kind komt bij mij in de praktijk tekenen. Na deze sessie maak ik een uitgebreide analyse. In deze analyse staat waar jullie kind mee worstelt en wat het nodig heeft. Deze tekensessie en analyse kosten in totaal €35,- 

 

Training van Angsthaas tot Stuntkip

Wil jij jouw kind helpen bij angst, negatieve gedachten over zichzelf of faalangst?

Hoe zou het zijn als jij als ouder de handvatten in huis hebt om een kind met (faal)angst of negatieve gedachten over zichzelf vroegtijdig te helpen, vóórdat de situatie escaleert? In de training van Angsthaas naar Stuntkip leer ik kinderen om hun gedachten te transformeren naar helpende gedachten. Je gedachten zijn heel belangrijk. Als je bang bent dat je fouten maakt, heb je daar vaak eerst een gedachten over die je bang maakt. Het helpt als je die gedachte kunt veranderen in een gedachte die je meer kan helpen. Kosten voor deze training van zes bijeenkomsten van één uur €347,- plus een ouder bijeenkomst.

 

Eén op één coaching

Kinderen uiten zich vaak makkelijker als ze iets maken. Tekenen is dan ook een belangrijke onderdelen van kindercoaching. Als jouw kind weinig zelfvertrouwen heeft, dan ga ik na of dat in alle situaties zo is, of juist alleen in sommige situaties. Ook ga ik na of jullie (ouders en kind) dezelfde ideeën hebben over wat er aan de hand is. In tekensessie verken ik wat er nu speelt bij jullie kind. De oplossingen die jullie kind en ik vinden, zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Op die manier kan jullie kind met nieuw gedrag gaan oefenen. Zo leert jullie kind stapsgewijs nieuwe vaardigheden aan. Voor een kind met weinig zelfvertrouwen is het bijvoorbeeld een geweldig resultaat als het zijn/haar vinger durft op te steken in de klas en zijn/haar verhaal durft te vertellen. Omdat coaching maatwerk is, kan ik op voorhand niet bepalen wat de kosten zullen zijn. Na het intakegesprek maak ik een trajectvoorstel waarin ik ga werken aan de doelstellingen bij de hulpvraag, hierbij zet ik ook het aantal sessies neer wat ik denk nodig te hebben. Meestal is het aantal sessies tussen de 6 en 8 keer.  Bij de prijs zit alles inbegrepen: de coachingsafspraken, 21% btw, voorbereiding, materiaal, tussentijds mail en/of telefonisch contact, nazorg, eventuele verslaglegging, overleg met de leerkracht van jullie kind etc. Zo weet je precies waar je aan toe bent.