Coaching

Zit jouw kind niet lekker in zijn of haar vel, of merk je dat jouw kind (even) vastloopt in zijn ontwikkeling? Dan kan de begeleiding van een (kinder)coach uitkomst bieden.

Holistisch

Ik werk vanuit een holistische visie. Holistische coaching is gebaseerd op het principe dat er een interactie bestaat tussen lichaam, gevoel, energie en denken. Holistisch betekent dat alles met elkaar verbonden is. Als je niet lekker in je vel zit, uit zich dat bijvoorbeeld in vermoeidheid (lichamelijk en energie), negatief gedrag (denken) en een vervelend gevoel.

 

Natuurkunde

Het klinkt misschien allemaal zweverig dat holistische, dat valt in de praktijk reuze mee. Ik geloof dat alles energie is, daar is niets zweverigs aan, dat is gewoon natuurkunde. Holistisch houdt in dat alles met elkaar verbonden is. Je kunt de klacht niet op zichzelf behandelen, er zijn meerdere factoren waardoor een klacht ontstaat. Gekeken wordt naar wat voor jou of jouw kind nodig is om tot zichzelf te komen. Dit werkt langdurig en effectief.  Ieder kind is uniek en heeft een andere kijk op de wereld. De aanpak voor eenzelfde klacht bij twee verschillende kinderen kan dus totaal verschillend zijn.